Дитину придавило стіною недобудови

Понеділок, 3 квітня 2017, 17:03
10-річний хлопчик отримав закритий перелом стегна
Дитину придавило стіною недобудови

Зараз поліція з'ясовує обставини події, яка сталася 2 квітня в селищі Куп’янськ-Вузловий.

Інші діти, які гралися у недобудованому гаражі, стіна якого обвалилася, не постраждали.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ст. 166 (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України.

Як раніше писала «Справжня Варта», майно аквапарку, у якому отруїлися діти, заарештовано.

Попередньо вже точно відомо, що отруєння дітей сталося через хлоровану воду. Але більш детальну інформацію поліція обіцяє надати тільки після судово-медичних експертиз.

Як раніше писала «Справжня Варта», поліція відкрила кримінальну справу за фактом масового отруєння дітей в аквапарку "Джунглі". Діти з батьками прийшли до аквапарку святкувати день народження та під час купання отруїлися невідомою речовиною.

Як раніше повідомили в ХОДА, "невідома речовина" містить ознаки отруєння парами хлору. За словами заступника ХОДА Олександра Скакуна,  з боку керівництва аквапарку «Джунглі» були зроблені спроби перешкоджати проведенню слідчих дій, а саме забору води. І привести до порядку працівників аквапарку вдалося тільки після особистого його втручання.

Поліція повідомила, що слідчим Слобідського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 137 (неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей) Кримінального кодексу України.

comments powered by HyperComments