На пожежі загинув чоловік, жінку вдалося врятувати

Вівторок, 4 квітня 2017, 22:41
4 квітня о 5:53 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку на вулиці Мостового, 6 у селі Веселе Харківського району області.
На пожежі загинув чоловік, жінку вдалося врятувати

До місця події було направлено 2 підрозділи ДСНС на автоцистернах у складі 10 рятувальників. На момент прибуття вогнеборців горіли меблі та домашні речі у житловому будинку. Площа пожежі складала близько 20 кв.м. Під час гасіння пожежі рятувальниками було виявлено тіло загиблого господаря оселі, 1963 року народження.

Локалізовати пожежу вдалося о 6:50, ліквідувати – о 8:00. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Напередодні, 3 квітня о 13:16 надійшло повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку у Кегичівці на вулиці 1-го Травня. Повідомила про пожежу місцева мешканка.

На місце виклику виїхав черговий караул 20-ї пожежно-рятувальної частині на автоцистерні у складі 5 рятувальників. В результаті пожежі було пошкоджено кімнату будинку на площі орієнтовно 20 м.кв. У середині оселі горіли домашні речі та дерев’яні конструкції перекриття. В ході ліквідації пожежі було врятовано господарку оселі, жінку 1939 р.н.

О 13:25 пожежу було локалізовано, о 14:35 повністю ліквідовано. Причина виникнення пожежі встановлюється, повідомили в ГУ ДСНС України у Харківській області.

comments powered by HyperComments