Знайдено сумнівну, можливо, крадену автівку/ Фото

Середа, 5 квітня 2017, 14:33
Її зупинено на стаціонарному посту поліції «Кемпінг»
Знайдено сумнівну, можливо, крадену автівку/ Фото

При перевірці реєстраційних документів на «Форд-Ескорт» та проведенні звірки номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу, правоохоронці виявили факт підробки номера кузова - ділянка метала з ідентифікаційним номером кузова було вварена кустарним способом, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», Ауді-100 зупинили під час профілактичного відпрацювання території Харкова.

Експертом було встановлено, що номер кузова транспортного засобу не відповідає інформації в наявних базах реєстрації МВС, а також свідоцтво про реєстрацію має ознаки підробки.

Також Кабінет міністрів України вдосконалив механізм процесу проведення перевірки технічного стану транспортних засобів суб'єктами здійснення їх обов'язкового технічного контролю.

Документ, зокрема, передбачає, що виконавець здійснює фото- та відеофіксацію процесу проведення обов'язкового технічного контролю транспортного засобу, про що попереджає замовника.

Крім того, матеріали повинні зберігатися протягом трьох років. Це унеможливить видачу протоколів перевірки без її здійснення і забезпечить накопичення об'єктивних відомостей про технічний стан авто.

comments powered by HyperComments