За підтримки депутата від «Солідарності» відремонтують дах у Вільчанській школі

П'ятниця, 7 квітня 2017, 16:25
Вільчанську територіальну громаду відвідав депутат Харківської обласної ради від партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка» Віктор Звєрєв
За підтримки депутата від «Солідарності» відремонтують дах у Вільчанській школі

Знаючи давню і дуже болючу для селища  проблему, незадовільний стан покрівлі Вільчанської загальноосвітньої школи, депутат мав із собою вже готову проектно-кошторисну документацію  для проведення капітального ремонту даху і зазначив, що кошти на це  будуть виділені з  обласного бюджету. Подібне стало можливим, в  тому числі, і  завдяки спільним зусиллям представників  Вовчанського району в депутатському корпусі обласної ради.

За словами Віктора Звєрєва, на мою думку, дуже важливо, коли керівництво навчального закладу і батьки дбають не тільки про навчальний процес, але й про те, щоб нам було комфортно.

«Об’єднання громади дає змогу самим контролювати кошти і, зокрема, вирішувати, що потрібно зробити, аби наші школярі вчилися в комфортних і безпечних умовах. А ми, як депутати обласної ради, будемо всіляко допомагати», - зазначив Віктор Звєрєв.

Не залишився поза увагою  і дитячий садочок  селища. Спільно з завідуючою  Галиною Невмержицькою було оглянуто приміщення, де виховуються та відпочивають діти. Для дітей – вихованців ДДЗ були передані солодкі дарунки.

Побував депутат обласної ради і в Геріатричному пансіонаті, який тривалий час очолює Ігор Шрам. Для людей у віці та з вадами здоров’я, одиноких, хто утримується тут, особливо важливі увага до  них, проста, невимушена розмова. Підопічні пансіонату отримали  солодощі, мали змогу  обговорити  з гостем  останні новини  країни, області, району, а також взяти  участь в імпровізованому концерті, який відбувся тут з цієї нагоди.

Ще  в ході  візиту було оглянуто  Вільчанську  амбулаторію сімейного лікаря,  де з головним лікарем амбулаторії Миколою Прохорчуком  відбулася розмова по питаннях, які  турбують медичний заклад.

Під час зустрічі з місцевою владою та активом громади обговорювалися  питання децентралізації, яка  останнім часом є однією з головних тем  проведення  реформ в Україні. А для селища Вільча, де немає ніякого серйозного виробництва, дане  питання  вкрай важливе.

В робочої поїздки  Віктор Звєрєв  вислухував   всі прохання, побажання щодо поліпшення  роботи, вирішував на місці, як допомогти в кожному конкретному випадку.

comments powered by HyperComments