Врізався в Peugeut, перекинув автівку і викликав поліцію: ДТП у Харкові

П'ятниця, 7 квітня 2017, 21:29
І все це – різні випадки.
Врізався в Peugeut, перекинув автівку і викликав поліцію: ДТП у Харкові

6 квітня о 16:30 на Салтівці сталася аварія за участю мотоцикла і машини Peugeut. Чоловік, який кермував мотоциклом, зазнав травм, і його забрали до лікарні. На місці події працювали правоохоронці. Деталі з'ясовуються.

7 квітня десь о п'ятій хвилині на першу до патрульних надійшло повідомлення: на перехресті Новобаварського проспекту та Окружної дороги валяється перекинутий автомобіль. На місці правоохоронці з'ясували, що водій Daewoo Lanos не обрав безпечну швидкість, не врахував особливості дорожнього покриття, втратив контроль над керуванням та з'їхав у кювет, де автомобіль перекинувся. Цікаво, що самого водія на місці ДТП не знайшли. Як повідомили правоохоронці, які оформлювали матеріали ДТП, – найвірогідніше, водій тупо втік. Безумовно, його знайдуть – розуму багато не траба. Патрульні, звісно ж, зібрали первинний матеріал, а автомобіль евакуювали на штрмайданчик.

А от інший випадок – зовсім кумедний. Того ж таки 7 квітня близько першої години ночі харківські патрульні отримали виклик на вулицю Достоєвського із проханням про допомогу.
Приїхавши на місце, правоохоронці виявили нетверезого громадянина, відносно якого інший екіпаж патрульної поліції вже складав протоколи. Зокрема, про адміністративне правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, а саме 1,47 проміле (при допустимій нормі 0,2 проміле алкоголю в крові) та дорожньо-транспортну пригоду – наїзд на перешкоду.

Під час спілкування з поліцейськими, які приїхали пізніше, громадянин не зміг пояснити, якої саме допомоги він потребує та навіщо дзвонив на 102. Оскільки дії заявника мали ознаки адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 183 КУпАП – «Неправдивий виклик спеціальних служб», 29-річному водієві, окрім адміністративних стягнень за першими двома протоколами загрожує ще й штраф у розмірі до 119 гривень за неправдиві дзвінки на лінію 102.

Ото як кажуть на Іванофранківщині, «випив пива – сиди тихо».

comments powered by HyperComments