Вчені, промисловці та представники бізнесу зберуться на спільному заході в ХПІ

Субота, 8 квітня 2017, 17:17
14 квітня 2017 року в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» відбудеться круглий стіл «Інновації: бізнес і наука».
Вчені, промисловці та представники бізнесу зберуться на спільному заході в ХПІ

Про це повідомляє прес-служба вишу. 

Вчені Політеху представлять досягнення своїх кафедр і наукових підрозділів, а бізнесмени і промисловці обміняються планами і досвідом впровадження інноваційних технологій на виробництві. Основна мета круглого столу — налагодження прямого діалогу між молодими науковцями, які мають високий потенціал розвитку нових технологій, і експертами-практиками, які бачать максимальну корисність і доцільність розвитку та впровадження інновацій на підприємствах своєї сфери.

Початок заходу о 14:00

Під час роботи круглого столу учасники обговорюватимуть такі теми: гальванотехніка в машинобудуванні, приладобудуванні; технологія одержання і застосування ростостимулюючих препаратів для сільськогосподарських культур; створення косметичних засобів з використанням нанотехнологій; електротехнічний фарфор; створення і використання модифікованих жирів нового покоління; біотехнологія відтворення сільськогосподарських тварин.

comments powered by HyperComments