У Харкові патрульні відвернули ймовірну пожежу

Вівторок, 11 квітня 2017, 22:19
11 квітня о 10 годині 15 хвилин харківські патрульні отримали звернення від небайдужих громадян, які повідомили, що похила жінка благає про допомогу з балкону квартири однієї з багатоповерхівок на вулиці Феєрбаха.
У Харкові патрульні відвернули ймовірну пожежу

Прибувши на місце події, полісмени з’ясували, що 74-річна бабуся нянчила у квартирі власного дворічного онука, який зачинив двері балкону, коли вона вийшла туди за пожитками. Також, літня жінка повідомила, що зараз на кухні ввімкнена газова плита, тому від підгорілих продуктів у квартирі задимлення.

Двері помешкання були зачинені, тому патрульні викликали бригаду співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій аби увійти до квартириті та недопустити виникнення повномасштабної пожежі.

Очікуючи на пожежників, поліцейським вдалося знайти подругу зачиненої на балконі жінки, яка мала ключ від квартири.

Відчинивши двері, полісмени загасили джерело займання та визволили з балкону літню жінку. Переляканому дворічному онуку патрульні викликали бригаду швидкої медичної допомоги.

На щастя, в наслідок події ніхто не постраждав, медики не виявили у малюка ніяких ушкоджень, а похилій жінці порадили навчити онука користуватися замками.

comments powered by HyperComments