Мінрегіон виділить додатково понад 113 млн грн. Харківщині на регіональні проекти

П'ятниця, 14 квітня 2017, 12:06
Таке рішення прийняла комісії з оцінювання та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку
Мінрегіон виділить додатково понад 113 млн грн. Харківщині на регіональні проекти

Проекти, які було схвалено комісією Мінрегіону і на які виділяються бюджетні кошти - продовження реконструкції Харківської обласної філармонії, Букинського водоводу в Ізюмському районі, завершення будівництва школи в мікрорайоні «Мобіль» у Пісочині, реконструкція Золочівської ДЮСШ, стадіону «Авангард» у Змійові та будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу в мікрорайоні «Мобіль» у Пісочині.

Всього для Харківської області передбачена сума, яка надійде з ДФРР, у розмірі 177 млн 708 тис. грн. У той же час, на зазначені проекти буде виділено понад 113 млн грн., - повідомив  заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко.

Гроші виділять з Державного фонду регіонального розвитку.

Засідання комісії пройшло  13 квітня  під головуванням Віце-прем’єр-міністра України – міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка.

Нагадаємо, що ці проекти заявлені головою ХОДА Юлією Світличною, як пріоритетні у 2017 році.

Зокрема, «важливо, що вперше за останні роки ми не тільки ремонтуємо, але й будуємо навчальні заклади, - зауважила Юлія Світлична. - Масштабним проектом для області є будівництво школи в мікрорайоні «Мобіль» селища Пісочин. Зараз це єдина в Україні школа, що будується «з нуля» і такими темпами. Ми докладемо максимум зусиль, щоб цей заклад прийняв дітей вже цього року».

comments powered by HyperComments