Збільшено фінансування пільгових житлових програм по Харкову

Середа, 19 квітня 2017, 11:27
Додаткові 10 млн.грн. отримають міські пільговики
Збільшено фінансування пільгових житлових програм по Харкову

Рішенням сесії міськради фінансування програми молодіжного кредитування збільшено на 5,3 млн грн, а програми доступного житла, в частині кредитування учасників АТО - на 5 млн грн.

Також депутати прийняли рішення безкоштовно встановлювати прилади обліку холодної та гарячої води людям, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, і учасникам АТО. 

Безкоштовно лічильники встановлюють учасникам бойових дій, інвалідам війни, членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, громадянам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, жертвам нацистських переслідувань, реабілітованим громадянам, які стали інвалідами через репресії, дітям війни, ветеранам праці, багатодітним і прийомним сім'ям. Торік КП «Харківські теплові мережі» встановило понад 6 тис. приладів обліку води, а КП «Харківводоканал» - понад 7 тис.

Як раніше писала «Справжня Варта», на початку сесії екс-депутата міськради Андрія Лесика під руки з сесійної зали силою вивела охорона мера. Це викликало дискусію серед депутатів. 

"Лесик прийшов спеціально, щоб зірвати сесію. Він не є депутатом, - повідомив, звертаючись до депутатів Геннадій Кернес. Рішення суду не зобов'язує нас включити його в депутатський корпус".

comments powered by HyperComments