Потяг на смерть збив стареньку під Харковом

Четвер, 20 квітня 2017, 12:44
Вона мала дуже поганий зір та слух, тому не побачила та не почула потяг, що наближався
Потяг на смерть збив стареньку під Харковом

Подія сталася сьогодні о 08:00 на платформі «Зідьки», де проходив швидкий пасажирський потяг сполученням «Харків-Бахмут».

Встановлено, що мешканка смт Слобожанське разом зі своїм 47-річним сином приїхали на станцію «Зідьки» для прибирання на місцевому кладовищі. Перейти колії жінка не встигла, її збив потяг. З пояснень сина, загибла мала дуже поганий зір та слух, тому не побачила та не почула потяг, що наближався.
Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України.

Як раніше писала «Справжня Варта», 14 квітня на Харківщині потягом травмовано жінку. Встановлено, що біля залізничної станції «Заводська» товарним потягом було травмовано 67-річну мешканку Лозової. Постраждалу з відкритою черепно-мозковою травмою госпіталізовано до травматологічного відділення Лозівської центральної міської лікарні.

Раніше необізнаний чоловік з невідомих причин опинився на коліях. Його було смертельно травмовано електропоїздом сполученням Казача Лопань - Харків.

Подія сталася о 22.20 12 квітня на перегоні Дергачі - Харків Сортувальний (Дергачівський район), - повідомляється в оперативній довідці ХОДА.

comments powered by HyperComments