Чому саме у Харкові стартував молодіжний проект "Ukrenergo Laboratories" - Світлична

Неділя, 23 квітня 2017, 07:41
А де ще, як не у місті студентів, вчених, інновацій та креативу?
Чому саме у Харкові стартував молодіжний проект "Ukrenergo Laboratories" - Світлична

Таку думку висловила голова ХОДА уночі у своєму фейсбуці.

"Де ще, як не у місті студентів, вчених, інновацій та креативу. Далі Київ та Львів", - написала Юлія Світлична.

За її словами, мета проекту «Ніч енергетики» - створення інкубатору ідей для інновацій в електроенергетиці, підготовка фахівців та розробка проектів для забезпечення енергетичної незалежності України.

Як раніше писала «Справжня Варта»,  у заходах «Ніч енергетики» візьме участь губернатор Харківщини Юлія Світлична.

«Ніч енергетики» стартує 22 квітня о 21.00 і закінчиться лише о 6.00 23 квітня. 

 Протягом усієї ночі, 9 годин поспіль проходитимуть міні-лекції для більш ніж 300 наймотивованіших учасників, що бачать свій розвиток у електроенергетиці.

Подібні заходи пройдуть у Києві та Львові. За результатами анкетування для участі будуть відібрані більше 300 учасників з кожного міста - студенти, випускники, молоді вчені, винахідники. Найбільш мотивованим та талановитим з них буде запропонована участь у наступному етапі проекту - Soft Skills School, дводенній школі, де учасники набудуть таких навичок, як робота у команді, менеджмент проектів, побудова ефективних комунікацій, пошук та аналіз інформації, а також відпрацювання та прийняття рішень. Після цього будуть сформовані проектні команди, які братимуть участь у Битві проектів та Енергетичному хакатоні заради можливості втілити свої ідеї у реальність, а також стати креативною частиною найбільшої електроенергетичної компанії країни - “Укренерго”.

comments powered by HyperComments