Балаклійці отримають деяку вигоду від ліквідації НС: в зруйнованих будинках встановлюють індивідуальне опалення

Вівторок, 25 квітня 2017, 19:34
Завдяки цьому вони зможуть платити менше за тепло
Балаклійці отримають деяку вигоду від ліквідації НС: в зруйнованих будинках встановлюють індивідуальне опалення

За інформацією заступника голови ХОДА, там, де завершено роботи із встановлення вікон, будівельники поступово беруться до інших відновлювальних робіт. Усі роботи проводяться під контролем представників технагляду.

«На контролі керівництва області та району знаходиться питання щодо відновлення системи теплопостачання на вулиці Арсенальна, а саме – встановлення в будинках індивідуального опалення. Адже під час надзвичайної ситуації котельня, яка забезпечувала теплом житловий сектор військового містечка, була повністю зруйнована», - розповів заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко під час засідання будівельного штабу в Балаклійському районі.

На сьогодні в багатоквартирному секторі міста відремонтовано 91 % покрівель, що були пошкоджені, в приватному –  90%. Продовжуються роботи зі встановлення вікон. Обсяг виконаних робіт по багатоквартирному житловому сектору складає 91%, по приватному - 46%/

Нагадаємо, що під час надзвичайної ситуації в місті Балаклія було пошкоджено 117 багатоквартирних будинків та близько 10-ти об'єктів соціальної сфери. 

23 березня близько 3:00 на складі ракетно-артилерійського озброєння в Балаклії сталася пожежа, у результаті якої здетонували боєприпаси; остаточно пожежу загасили вранці 26 березня.

comments powered by HyperComments