Харківська «Солідарність» обговорила актуальні проблеми молоді

Вівторок, 25 квітня 2017, 09:43
За ініціативи активістів Красноградської районної організації партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка» та депутата Красноградської міської ради Юрія Бакала було проведено круглий стіл на тему: «Самоврядування молоді»
Харківська «Солідарність» обговорила актуальні проблеми молоді

Як зазначив Юрій Бакал, сьогодні, наш час  потребує лідерів нової формації. Людей компетентних, відповідальних, здатних мислити неординарно.

«Проблема виховання молодих лідерів – це проблема підготовки людини майбутнього, людини, яка відповідає вимогам нового ХХІ століття», - зазначив депутат Красноградської міськрад.

За словами голови Красноградської районної організації партії «БПП «Солідарність» Олександри Темченко, необхідно шукати і підтримувати молодь, чиї особистісні переконання спрямованні на активну участь у громадському житті, молоді, яка, має організаторські здібності, усвідомлює себе потенційним лідером, має бажання використовувати свою енергію та здібності заради інших.

«Участь молодого покоління в самоврядуванні – важливий шлях і умова залучення активної молоді до радикальних перетворень, що відбуваються у нашому суспільстві», - зазначила Олександра Темченко.

Проведення круглого столу дало можливість спілкування з молодими перспективними людьми, які поставили низку питань і самі ж знаходили вихід по їх вирішенню.

comments powered by HyperComments