Світлична-Гройсман. На відновлення Балаклії виділено 45 млн.грн.

Середа, 26 квітня 2017, 15:22
Рішення було прийнято 26 квітня під час засідання Кабінету міністрів України
Світлична-Гройсман. На відновлення Балаклії виділено 45 млн.грн.

Про виділення додаткових коштів голова ХОДА Юлія Світлична домовилася з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом під час його робочої поїздки до Харківської області.

«Ми обіцяли, що ми мешканців Балаклії не залишимо сам на сам з проблемами, тому будемо підтримувати для того, щоб ліквідувати усі наслідки того, що відбулося», - зазначив Володимир Гройсман, коментуючи ухвалене рішення.

Нагадаємо, на відновлювальні роботи в Балаклійському районі вже було спрямовано 112 млн грн: 100 – з державного бюджету, 10 – з обласного та 2 – з районного. За останніми даними, у багатоквартирному секторі міста Балаклія відремонтовано вже 91 % покрівель, що були пошкоджені, у приватному – 90%. Продовжуються роботи зі встановлення вікон. Обсяг виконаних робіт по багатоквартирному житловому сектору складає 91%, по приватному - 46%.

Як раніше писала «Справжня Варта», під час надзвичайної ситуації в місті Балаклія було пошкоджено 117 багатоквартирних будинків та близько 10-ти об'єктів соціальної сфери. 

23 березня близько 3:00 на складі ракетно-артилерійського озброєння в Балаклії сталася пожежа, у результаті якої здетонували боєприпаси; остаточно пожежу загасили вранці 26 березня.

comments powered by HyperComments