Харківська «Солідарність» передала ліжка лікарні

Четвер, 27 квітня 2017, 15:27
Депутат Харківської обласної ради від партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка» Микола Пушкар відвідав Богодухівську ЦРЛ
Харківська «Солідарність» передала ліжка лікарні

Він поспілкувався з персоналом та пацієнтами медичного закладу, окреслив перспективи галузі на 2017 рік і подарував лікарні два ліжка, комплекти постільної білизни з рушниками.

Як розповів депутат облради, на початку квітня до громадської приймальні звернувся голова Богодухівської районної громадської організації ветеранів локальних війн «Єдність» Літошко Віктор Петрович з проханням допомогти у виготовленні двох ліжок у палату для лікування пацієнтів пільгового контингенту.

«Я приділяю особливу увагу підвищенню якості надання медичних послуг у медичних закладах району. Ми працюємо над тим, щоби поступово вирішувати найбільші проблеми галузі, використовуючи всі наявні можливості», - зазначив Микола Пушкар.

За словами головного лікаря Грищенка Миколи Івановича, така допомога лікарні дуже необхідна, адже від положення хворого залежить і швидкість одужання пацієнта.

Під час передачі ліжок Микола Пушкар запевнив, що буде й надалі підтримувати лікарню та продовжувати працювати над розвитком медицини в окрузі.

comments powered by HyperComments