Підлітки продовжують йти з дому / Фото, Розшук, Доповнено 10.56

Четвер, 4 травня 2017, 07:03
Поліція розшукує 14-річну дівчину і 13-річного хлопця
Підлітки продовжують йти з дому / Фото, Розшук, Доповнено 10.56

45-річна харків'янка заявила, що її донька, учениця 9-го класу з Немишлі, пішла 1 травня на прогулянку і не повернулась додому. Поліцейські з'ясували, що весь цей час вона перебувала у свого хлопця. За час відсутності зі школяркою ніяких подій кримінального характеру не було скоєно.

Також 52-річний чоловік з заявою про те, що його 13-річний син самовільно залишив домівку 1 травня та до теперішнього часу додому не повернувся. 

Прикмети: зріст приблизно 140 см, худорлявої статури, волосся темне, середньої довжини, очі карі.

Був одягнутий в блакитну футболку з білим написом, чорні спортивні брюки та чорні мокасини.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцезнаходження розшукуваного, просимо повідомити до Київського відділу поліції за адресою: м. Харків, вул. Алчевських 49, за телефоном 102, або іншим зручним для вас способом.

Доповнено 10.56.

Як повідомили у ГУНП, 3 травня близько 19:45 до поліції зателефонував охоронець супермаркету, що розташований на проспекті Гагаріна, та повідомив, що біля магазину бачив схожого за прикметами хлопця.

Хлопця було доставлено до Київського відділу поліції, де він розповів, що весь час провів на пляжі на Журавлівці, їжу просив у людей, які там відпочивали. До супермаркету прийшов також в пошуках харчів.

Дитину повернули додому. З підлітком проведена ґрунтовна профілактична бесіда щодо недопущення подібних випадків у майбутньому.

comments powered by HyperComments