«Каскад» в саду Шевченка виглядатиме абсолютно по-іншому - перший віце-мер

Четвер, 4 травня 2017, 13:04
Планують також змінити фасад відомого всім харків'янам кафе «Кристал»
«Каскад» в саду Шевченка виглядатиме абсолютно по-іншому -  перший віце-мер

Про це заявив перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов під час прямої телефонної лінії в газеті «Вечірній Харків».

«У бюджеті міста на цей рік закладені гроші на проектування реконструкції ККЗ «Україна». Там треба і фасадом зайнятися, і покрівлю переробити, і зробити вбудовані туалети. Ми чітко розуміємо, як привести цю будівлю до ладу», - зазначив перший віце-мер.
Щодо реконструкції "Каскаду".

Терехов: «Цей об'єкт не раз намагалися реконструювати, але сьогодні, бачачи його стан, ми розуміємо, що підхід повинен бути інший. «Каскад» стане виглядати абсолютно по іншому. Частину робіт плануємо почати вже цього року

Також міська влада планує оновити кафе «Кристал».

«Воно цілком вписується в нову концепцію саду Шевченка, але, може, доведеться трохи змінити фасад. Думаю, воно зобов'язане там залишитися» , - повідомив Терехов.

Як раніше писала «Справжня Варта»,  у Харкові може з’явитися Почесне консульство Естонії. Така інформація з’явилася після зустрічі першого заступника міського голови Ігоря Терехова та Надзвичайного і повноважного посла Естонської Республіки в Україні Гертом Антсу.

comments powered by HyperComments