Сьогодні на Харківщині телефонні терористи вибрали два об'єкти/ Доповнено 18.02

Четвер, 11 травня 2017, 17:47
Їм чимось "приглянулися" залізничний технікум і база відпочинку
Сьогодні на Харківщині телефонні терористи вибрали два об'єкти/ Доповнено 18.02

Повідомлення про те, що в Харьковскому технікумі залізничного транспорту начебто знаходиться вибухівка, надійшло вдень.

Ніякої вибухівки поліція не знайшла, але проведено огляд 2-х поверхів будівлі загальною площею 2251,7 кв.м. евакуювали 400 осіб.

Слідчим вирішується питання щодо внесення факту події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Пізніше, о 13:40, поліцію повідомили, що в с. Бугаївці замінували базу відпочинку.

Доповнено 18.02. Як щойно повідомили у ГУНП, інформація про замінування бази відпочинку на Харківщині не підтвердилась

В результаті перевірки жодних вибухових пристроїв або небезпечних речовин не виявлено. Працівники поліції провели огляд 2,2 гектарів території. Евакуація громадян не проводилась.

Як раніше писала «Справжня Варта», 9 травня поліцейські перевіряли повідомлення про те, що на площі Свободи пролунають вибухи.

Працівники поліції провели огляд 12 гектарів площі та прилеглої території та евакуювали 420 осіб. В результаті перевірки жодних вибухових пристроїв або небезпечних речовин не виявлено.

Для перевірки інформації за адресою виїжджала слідчо-оперативна група, кінологічна служба, експерти-криміналісти та фахівці вибухотехнічного управління харківської поліції.

comments powered by HyperComments