Харківська «Солідарність» відновила скульптурну композицію «Пам’ять»

П'ятниця, 12 травня 2017, 16:09
Ізюмські активісти без вагань приєдналися до прагнення депутатів Ізюмської міської ради від партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка Сергія Філоненка та Руслана Гроша щодо відновлення історичної пам’ятки
Харківська «Солідарність» відновила скульптурну композицію «Пам’ять»

Як розповів Сергій Філоненко, що в лютому поточного року  шляхом крадіжки плит з датами 1941-1945 та трьох бронзових плит з прізвищами був спотворений скульптурний комплекс, присвячений подвигу та пам’яті приладобудівників, які загинули на фронтах війни. Ця подія отримала не тільки загальноміський розголос, але й викликала суспільний резонанс далеко за межами Ізюма.

«Ми не тільки зорганізували відновлення, а й взяли цей процес під свій особистий контроль. Разом з активістами ми приймали найактивнішу участь на всіх етапах відновлення композиції. Щойно було виготовлено плити, викарбувані прізвища були ретельно перевірені на відповідність поіменним спискам», - повідомив Сергій Філоненко.

Під час підготовчих робіт активісти активно долучалися до будівельних та допоміжних процесів, слідкували та забезпечували відповідність відновлення архівним даних з музею історії та трудової слави підприємства.

«Дякую всім партійцям, активістам та небайдужим місцянам. Пишаюся, що разом з Вами ми шануємо та відновлюємо історію Ізюмщини. Бажаю щоб у всіх нас не забракло сил на подальші добрі справи», - зазначив Сергій Філоненко.

comments powered by HyperComments