Ще 65 бійців АТО отримали землю на Харківщині

Вівторок, 23 травня 2017, 10:36
47 учасників АТО отримали ділянки для ведення індивідуального садівництва в Дергачівському районі, ще 18 - для ведення особистого селянського господарства у Вовчанському районі.
Ще 65 бійців АТО отримали землю на Харківщині

У цілому з початку реалізації обласної програми до Головного управління Держгеокадастру в Харківській області учасники АТО подали 7323 заяви на оформлення земельних ділянок. Управління надало 6517 дозволів на розробку землевпорядної документації на загальну площу 8349,4440 га.

За словами юриста управління Костянтина Рибалка, учасники АТО, які отримали накази на передачу у власність земельних ділянок для ведення індивідуального садівництва, поповнять лави садівників у 16 садових товариствах, що створені учасниками АТО в Харківській області (5 - у Харківському районі, 4 - у Дергачівському, 2 - у Зміївському, 2 - у Вовчанському, 2 - у Чугуївському і 1 - у Печенізькому). 

Як раніше писала «Справжня Варта», 25 січня більше сотні учасників АТО отримали виписки з Держземкадастру про реєстрацію земельних ділянок для ведення індивідуального садівництва.

«Хлопцям видають узгоджену землевпорядну документацію. Йдеться про 75 земельних ділянок під садівництво площею 12 соток. Це земельні ділянки для ведення індивідуального садівництва біля селища Солоницівка і 28 ділянок у межах селища Руська Лозова Дергачівського району», - поділився інформацією начальник штабу Харківської обласної громадської організації «Спілка ветеранів АТО» Владислав Якименко.

Він також повідомив, що учасники АТО в Харківській області вже створили 15 садових товариств. При цьому деякі товариства, такі як «Вільхівська слобода» Харківського району, вже проходять стадію оформлення документів про входження у межі населених пунктів.

comments powered by HyperComments