Світлична намагається активізувати взаємини Харківщини з Грецією

Середа, 24 травня 2017, 13:31
Про таку потребу губернаторка заявила послу Греції Георгіосу Пукаміссасу
Світлична намагається активізувати взаємини Харківщини з Грецією

Голова ХОДА Юлія Світлична підкреслила, що на даний момент зовнішньоторговельний оборот Харківської області з Грецією досить низький, а отже є необхідність посилити співпрацю в економічній сфері, - повідомляє «Справжня Варта».

" Ми зацікавлені в тому, щоб міжнародний бізнес на Харківщині розвивався. Адже це можливість створення нових робочих місць, підвищення надходжень до бюджету області, а також заробітна плата для харків'ян», - сказала вона послу, який вперше відвідав Харківську область на посаді Надзвичайного і Повноважного Посла Грецької Республіки в Україні.

Георгіос Пукаміссас зазначив: «Оскільки Харків є великим науковим, освітнім і технічним центром, є сенс спільно працювати в цих напрямках».

Також у ході зустрічі Юлія Світлична запросила посла Греції в Україні відвідати міжнародний економічний форум, який традиційно пройде в Харківській області у вересні.

Як раніше писала «Справжня Варта», офіс Харківської області у Вашингтоні - співорганізатор саміту з кібербезпеки. Перший Міжнародний саміт Global Cybersecurity Summit - 2017 (GCS - 2017) відбудеться в Києві 14-16 червня.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments