У Харкові змагалися волонтери

Вівторок, 30 травня 2017, 14:03
270 студентів, курсантів та учнів 26 вишів та загальноосвітніх навчальних закладів відзвітували на зльоті про свої досягнення
У Харкові змагалися волонтери

Організатором зльоту «Волонтер ХХІ століття» виступив Харківський університетський консорціум. Захід пройшов за підтримки голови ХОДА на базі Національної академії Національної гвардії України, - повідомляє «Справжня Варта».

Команди цивільних навчальних закладів змагались на чотирнадцяти локаціях, де показували навики стрільби в мультимедійному тирі, знання з історії України та вміння надавати першу медичну допомогу. Крім того, було проведено декілька майстер-класів, тренінгів та презентацію найсучасніших зразків техніки та озброєння, що використовується в Національній гвардії України.

Курсанти вищих військових навчальних закладів змагалися в бойовій стрільбі, воєнізованій естафеті, перетягуванні канату та в нормативах поводження зі зброєю.

За результатами змагань переможцями серед військових стала команда Національної академії Національної гвардії України, а серед студентів - команда Харківського Національного медичного університету «Ера Милосердя». Учасники отримали дипломи та грамоти за кращі результати на навчальних місцях, креативність та розумну ініціативу. Відомчими нагородами Міністерства внутрішніх справ, Національної гвардії України, відзнаками ХОДА були нагороджені найактивніші волонтери Харківщини, які зробили значний внесок у розвиток цієї справи.

Як раніше писала «Справжня Варта», губернаторка пообіцяла волонтерам надавати підтримку в реалізації спільних проектів.

"Волонтери – це саме та сила, яка об’єднала наше суспільство, яка заохотила кожного громадянина України простягти руку ближньому та долучитися до загальної справи. Багато сказано про те, скільки зробили волонтери для української армії, як підтримали професійних військових, мобілізованих та добровольців у перші місяці проведення антитерористичної операції. Харків’яни є свідками того, яку колосальну роботу провели й досі проводять волонтери, допомагаючи переселенцям з Донбасу", - пише голова Харківської облдержадміністрації.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments