Де в Харкові не проїхати у п'ятницю

Четвер, 1 червня 2017, 21:11
З 8:00 до 18:00 2 і 3 червня рух транспорту вулицею Холодногорською на ділянці від Полтавського Шляху до Нижньої Гиївської буде обмежено.
Де в Харкові не проїхати у п'ятницю

Як повідомили «Справжню варту» у Департаменті інфраструктури міськради, цю частину вулиці ремонтуватимуть, а тому пропуск транспорту буде організований по вільній від виконання робіт смузі.

З 9:00 до 18:00 2 та 3 червня тролейбуси об'їжджатимуть ділянку від вулиці Новий Побут до проспекту Любові Малої. Тролейбус №27 курсуватиме маршрутом №11: пр. Дзюби - пр. Ново-Баварський - вул. Китаєнка - пр. Любові Малої - вул. Планова - вул. Семінарська - вул. Велика Гончарівська - вул. Конєва - вул. Малинівського - вул. Благовіщенська - пл. Благовіщенська - узвіз Соборний - вул. Університетська - пров. Спартаківський - пл. Конституції.

У зв'язку із реконструкцією дороги рух транспорту пр. Московським, на ділянці від пр. Льва Ландау до пр. Петра Григоренка під час руху в бік вул. Харківських Дивізій, буде заборонено з 9:00 до 21:00 2 червня.

На цей період пропуск транспорту буде організований по зустрічній смузі руху.

З 9:00 до 21:00 2 червня також зміниться шлях прямування тролейбуса №13, який ходитиме за таким маршрутом: ст. м. «Захисників України» - вул. Броненосця «Потьомкін» - пр. Московський - пр. Льва Ландау - пр. Героїв Сталінграда - вул. Харківських Дивізій - розворотне коло парк «Зустріч» - вул. Харківських Дивізій - пр. Московский - вул. Броненосця «Потьомкін» - ст. м. «Захисників України».

 

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments