Поліція та СБУ заблокували "групу активістів" у харківському аеропорту/ Фото

Неділя, 4 червня 2017, 07:31
Правоохоронці відпрацювали ліквідацію можливих протестів під час проведення чемпіонату Європи з боксу
Поліція та СБУ заблокували "групу активістів" у харківському аеропорту/ Фото

Також була відпрацьована евакуація з фізкультурно-спортивного комплексу «Локомотив», - повідомляє «Справжня Варта».

За легендою навчань в аеропорту група активістів намагалася перешкодити виходу до міста представникам команди однієї з країн-учасниць змагань.

Завданням поліції було, уникаючи загострення конфлікту, оточити групу активістів, деблокувати вихід з терміналу та забезпечити вільний прохід, посадку до автобусу команд-учасників та супроводити автобуси.

До операції залучалось більше 300 осіб. Від Національної поліції – 253 правоохоронців, ХНУВС - 40, Управління патрульної поліції у м. Харків – 40 поліцейських та 5 автоекіпажів, 100 військовослужбовців Національної гвардії України та 10 представників Державної служби з надзвичайних ситуацій, - повідомили у ГУНП.

Континентальний турнір з боксу - чемпіонат Європи серед чоловіків - Харків прийматиме з 16 по 25 червня. Передбачається участь 350 спортсменів з 44 країн світу. Під час змагань буде розіграно ліцензії на чемпіонат світу в 10 категоріях.

Як раніше писала «Справжня Варта», голова Адміністрації Президента України  Ігор Райнін перевірив хід підготовки до проведення в Україні чемпіонату Європи з боксу.

Глава Адміністрації Президента особливо акцентував на питанні забезпечення безпеки учасників змагань та вищезазначених об’єктів, вболівальників, посилену антитерористичну охорону. «Маємо діяти на упередження», - підкреслив Ігор Райнін.

Нагадаємо, що після рішення виконкому Європейської конфедерації боксу щодо проведення чемпіонату Європи голова ХОДА Юлія Світлична відзначила, що в регіоні буде вжито всіх необхідних заходів для гарантування безпеки спортсменів та вболівальників.

Як раніше писала «Справжня Варта», Чемпіонат Європи з боксу в Харкові: представники боксерських асоціацій оглянули Палац спорту «Локомотив». Участь в інспекції взяли представники Міжнародної асоціації аматорського боксу (AIBA) і Європейської конфедерації боксу (EUBC)

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments