Ботулізму у харківській рибі немає

П'ятниця, 9 червня 2017, 14:08
До такого висновку прийшли спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області після обстеження на ринках
Ботулізму у харківській рибі немає

Перевірки було проведено за наказом Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів після виявлення у Києві "рибячого" ботулізму, зокрема, у в’яленій рибі виробництва ФОП Меркулов А.В. , - повідомляє «Справжня Варта».

Таку рибу у Харкові не продають.

В той же час зафіксовано 4 (15,16 кг) факти реалізації рибопродукції, яка не відповідає вимогам чинного законодавства, відповідно було призупинено її подальший обіг (Красноградський район: 1 випадок — риба домашнього виготовлення та 3 випадки – промислового виробництва без необхідних супровідних документів).

Як раніше писала «Справжня Варта», в Азовському морі залишилися тільки бички.

За даними Держекоінспекції України, за останнє десятиліття більш ніж у двадцять разів знизився обсяг вилову піленгаса, у п’ять разів ― судака, у сім ― камбали-калкана.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments