Центр міста цього року засаджують чудернацькими клумбами/ Фото

Понеділок, 12 червня 2017, 15:03
Клумби мають незвичну форму і навіть плавають
Центр міста цього року засаджують чудернацькими клумбами/ Фото

Серед нових чудасій міськради - клумба у вигляді мольберта і тюбика з фарбами на Полтавському Шляху, між Південним вокзалом і Холодною Горою, - повідомляє «Справжня Варта».  

Велика клумба у вигляді ізометричних конструкцій на вул. Новгородській, між пр. Науки та вул. Клочківською. У клумбу висаджено 150 тис. квітів. Довжина клумби - 90 м, висота - 7 м.

Плаваюча клумба у сквері «Стрілка» повинна привернути увагу городян, - вважає директор Департаменту комунального господарства Олексій Богач.

Богач: " Нашим озеленювачам доведеться освоювати плавзасоби, бо доглядати за такими клумбами потрібно з човна".

Як раніше писала «Справжня Варта», об'ємну клумбу у вигляді викинутого букета нареченої висадили біля Центрального палацу одруження на вулиці Сумській.

Над композицією цілий тиждень працювали фахівці підприємства «Харківзеленбуд». Усього для «Букета нареченої» було використано 2,5 тисячі квітів, серед них – плектрантус, хлорофітум, бегонія чотирьох кольорів, червоний і зелений ахірантес.

Також на Полтавському Шляху з'явився ще один шедевр. Клумба являє собою вичавлену з тюбика якусь субстанцію, котра нагадує клей, яка стікає по схилу на дорогу. Субстанцію зобразили, висадивши жовті квіти.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments