За два тижні в Ізюмі покладуть новий асфальт – Євген Зражевець

Справжня Варта  |  Вівторок, 13 червня 2017, 17:20
По дорозі М03 на ділянці від Чугуєва до Ізюму уже на сьогодні влаштований верхній шар дорожнього одягу протягом 1 кілометру.
За два тижні в Ізюмі покладуть новий асфальт – Євген Зражевець

Про це під час прес-конференції розповів керівник САД Харківської області Євген Зражевець, повідомляє «Справжня Варта».

«Іншими словами, по 1 км уже можна їхати з відповідною швидкістю, процес укладки асфальтобетону триває, і, я думаю, у найближчі 15 днів, якщо нам не буде заважати дощ, ми зможемо виконати і укласти верхній шар асфальтобетону по місту Ізюм», - підкреслив він.

Також, за словами Євгена Зражевця, за два тижні буде вирішене питання щодо проїду легкових автомобілів по дорозі Андріївка – Курган – Мілове.

«Сьогодні ми в Балаклії на дорозі Андріївка – Курган – Мілове  маємо міст довжиною 245 метрів, який почав руйнуватись, але при підтримці ХОДА, наших університетів – автомобільно-дорожнього, міського господарства – ми оперативно провели обстеження цього мосту, і зараз фірма з Дніпра приступила до ремонту. Поки ми будемо робити документацію на капітальний ремонт цього мосту, ми забезпечимо тимчасовий проїзд у найближчі два тижні», - сказав Євген Зражевець.

Також керівник САД Харківської області нагадав, що був затверджений перелік об’єктів поточного ремонту за рахунок виконання предикативних показників.

 «При надзвичайно активній підтримці Юлії Олександрівни ми пройшли бюджетний комітет, і зараз наша робота виходить в більш практичну площину. І сьогодні із 14 об`єктів по 8 ми провели аукціон, визначені переможці, по 6 – процес аукціонів триває, найближчі два тижні від буде закінчений, будуть виділені переможці, і вони приступлять до роботи на відповідних ділянках», - підкреслив Євген Зражевець.

Нагадаємо, сезон ремонту харківських доріг стартував активно і динамічно, в його межах заплановано відремонтувати низку об’єктів, які зараз знаходяться в незадовільному стані.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments