Розбитий черговий патрульний автомобіль, один поліцейський загинув, легковик протаранив маршрутку: ДТП у Харкові за добу

Четвер, 15 червня 2017, 22:59
Поліцейські продовжують потрапляти у ДТП на службових автомобілях.
Розбитий черговий патрульний автомобіль, один поліцейський загинув, легковик протаранив маршрутку: ДТП у Харкові за добу

Цього разу жертвою став Hyundai Sonata, передає «Справжня Варта».

Під Харковом Lexus так тікав від погоні, що в тих же патрульних і врізався. Водій Lexus LX 570 порушив правила дорожнього руху на трасі Київ—Харків—Довжанський, на виїзді з Валок. Було це вночі 15 червня, уточнили в патрульній поліції. Помітивши порушення, екіпаж дорожнього патруля вмикнув проблискові маячки і звернувся до водія по гучномовцю. Проте Lexus продовжив їхати  на Полтаву. Під'їжджаючи до стаціонарного посту «Чутове», водій різко повернув кермо і зіткнувся з поліцейським автомобілeм Hyundai Sonata. Службова автівка отримала механічні пошкодження капоту. Подію оформляли поліцейські Полтавської області.

На тій же дорозі вдень сталася ще одна ДТП, в яку потрапив співробітник поліції. Закінчилося все жахливо – загинули двоє людей.

Згідно даних протоколу, аварія зафіксована близько 13.30  на перехресті Кільцевої дороги Київ—Харків—Довжанський та вулиці Табірної. 42-річний водій автомобіля Mercedes прямував з боку Олексіївськи у бік авторинку «Лоск», але несподівано виїхав на зустрічну смугу і в'їхав у стоячу на перехресті Daewoo Lanos. Від удару Lanos вилетів на узбіччя в ліс і врізався в дерева. 31-річний водій і 25-річна жінка-пасажир, які знаходилися в машині, померли на місці. Водій, що кермував автомобілем Mercedes, доправлений до лікарні швидкої і невідкладної допомоги. Наскільки важких травм зазнав він – допоки невідомо.

Слідчо-оперативна група з'ясовує усі обставини трагедії. Розслідуванням події зайнялася прокуратура, оскільки загиблий – співробітник поліції охорони.

Вдень 15 червня у центрі Харкова легковик протаранив маршрутку. Тут, на щастя, обійшлося без постраждалих. Аварія за участю пасажирського автобусу маршруту 296Е та легковика Daewoo сталася близько 12-ї біля зупинки на розі Сумської і проспекта Незалежності. Водій легковика «наздогнав» пасажирський автобус, котрий рухався попереду й повертав на зупинку. Внаслідок ДТП обидва транспортні засоби отримали незначні механічні пошкодження. Інформації про постраждалих немає. Але на час оформлення ДТП на Сумській викла пробка.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».


 

 

 

 

 

comments powered by HyperComments