На Камській перекопали тепломережі на 170 м

Неділя, 18 червня 2017, 07:05
Гарячої води до початку липня не буде по пров. Болгарському, 3, вул. Камській, 1 і вул. Полтавський Шлях, 155
На Камській перекопали тепломережі на 170 м

Як повідомив головний інженер Новобаварської філії КП «Харківські теплові мереж » Сергій Бабич, труби кладуть з пінополіуретановою ізоляцією, і прослужать вони набагато довше колишніх і будуть сприяти зниженню тепловтрат приблизно на 30%, - повідомляє «Справжня Варта»

Сергій Бабич зазначив, що всього Новобаварська філія обслуговує 76 км мереж, близько 27 км вже замінили на труби з попередньою ізоляцією. Цього року планується покласти понад 600 м труб з попередньою ізоляцією, ще понад 300 м труб замінять на звичайні, металеві.

Крім заміни мереж в районі ремонтують котельні. Всього Новобаварська філія обслуговує 82 котельні та 26 теплових пунктів, які зараз готують до нового опалювального сезону. Зокрема, два котли котелень вже замінили, ще два планується замінити. Крім того, в котельні по вул. Москалівській, 99, яка обслуговує селища Новожаново і Новоселівку, замінять теплообмінне обладнання.

Також ХТМ перекладає фізично зношені трубопроводи центрального опалення і гарячого водопостачання на ділянках, де проводиться ремонт внутрішньоквартальних доріг і тротуарів.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments