На Харківщині газифікують ще одне село

Субота, 17 червня 2017, 15:02
До початку опалювального сезону буде газифіковано село Шульське Первомайського району.
На Харківщині газифікують ще одне село

За даними Управління паливно-енергетичного комплексу ХОДА, газифікацію села Шульського було розпочато в 2009 році. Для завершення цієї роботи необхідно побудувати 4,7 км газопроводів низького тиску, передає «Справжня Варта».

«Керівництвом обласної державної адміністрації було проведено роботу із залучення коштів інвесторів та пошуку можливих джерел фінансування об’єктів газифікації Харківської області, в тому числі для фінансування вказаного об’єкту. За результатами проведеної роботи у поточному році буде здійснено фінансування робіт для газифікації села. По завершенню запланованих робіт під'єднатися до газопроводу зможуть власники 511 домоволодінь», - повідомив  заступник голови ХОДА Євген Шахненко.

Він також відзначив, що за пропозицією Первомайської РДА та зверненнями місцевих мешканців об’єкт «Газифікація с. Шульського Первомайського району Харківської області. Будівництво газопроводів низького тиску (коригування)» включено до Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2017 рік, яку затверджено рішенням депутатів облради. 

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments