Депутат від «Солідарності»: Оскільське ОТГ на фінальному етапі створення

Середа, 21 червня 2017, 15:41
Триває процедура добровільного об’єднання громад Оскільської, Капитолівської, Комарівської та Студенокської сільських рад Ізюмського району в об’єднану територіальну громаду з центром у селі Оскіл
Депутат від «Солідарності»: Оскільське ОТГ на фінальному етапі створення

У зборах громадян, які проходили в Студенокському сільському Будинку культури, взяли участь депутат Харківської обласної ради від партії «БПП «Солідарність» Вісхан Ісламов та депутат Ізюмської районної ради Любов Шамрай.

Як розповів Вісхан Ісламов, проекти рішень по утворенню Оскільської ОТГ, підготовлені спільною робочою групою за результатами опрацювання бюджетних та організаційних питань об’єднання, обговорювали у студенокській громаді.

«Наступним кроком на шляху до об’єднаної громади стане затвердження всіма  сільськими радами остаточного рішення щодо добровільного об’єднання територіальних громад. Цей крок завершує процедуру об’єднання громад, яка була розпочата ще взимку», - повідомив Вісхан Ісламов.

Результатом обговорення стало голосування – учасники зборів одноголосно схвалили проект постанови спільної робочої групи по утворенню об’єднаної територіальної громади з центром в селі Оскіл.

comments powered by HyperComments