Поліцейські проводять семінар для журналістів по свободі слова

Четвер, 22 червня 2017, 16:32
Участь у семінарі приймають близько 250 учасників
Поліцейські проводять семінар для журналістів по свободі слова

Серед них - представники Національної поліції, прокуратури, суддівського корпусу, громадських організацій та журналісти з різних областей, - повідомляє «Справжня Варта»

Серед тренерів-лекторів - міжнародні експерти Ради Європи, українські медіа-юристи, представники Генеральної прокуратури, викладачі Харківського національного університету внутрішніх справ.

Із вітальними словами до учасників семінару звернулися голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична, начальник слідчого управління Головного управління Національної поліції в Харківській області полковник поліції Володимир Тимошко, голова Офісу Ради Європи в Україні Мортен Енберг, прокурор Харківської області, державний радник юстиції другого класу Юрій Данильченко, проректор університету підполковник поліції Михайло Бурдін та Академік Національної академії правових наук України Олександр Бандурка.

Семінар проводиться за Проектом Ради Європи «Зміцнення свободи медіа і створення системи Суспільного мовлення в Україні», - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», дітей навчатимуть рятувальній справі та виживанню в дикій природі. Для цього на базі скаутської організації «Пласт» було створено табір «Рятівник», який є першим в Україні закладом такого типу.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments