У Харкові буде побудований Велодім

Субота, 24 червня 2017, 11:42
Тривають роботи на Білгородському шосе з реконструкції будівлі, де буде розташований Велодім.
У Харкові буде побудований Велодім

Проект передбачає створення Дитячо-юнацької спортивної школи з велоспорту, зони відпочинку та станції технічного обслуговування. Крім того, там буде організований велопрокат. Там, зокрема, буде проходити оренда лиж в зимовий період.

За словами Михайла Гревцева, директора компанії-підрядника, на даний момент працівники зміцнюють фундамент будівлі та несучі конструкції. Після цього прослідують  покрівельні та оздоблювальні роботи. Будівля буде оснащення сучасно системою водопроводу та каналізацією.

Крім того, у Велодомі планується відкрити кілька секцій, які будуть спеціалізовані на велосипедному спорті, легкої атлетиці та лижах. Окрім душових, роздягальнь, буде діяти зона лекцій та відпочинку, СТО та медичний центр. Всі роботи з реконструкції будівлі та благоустрою території будуть завершені до кінця поточного року. Заплановано, що Велодім буде діяти вже з весняного сезону.

Як повідомляє «Справжня варта», якість відновлювальних коштів та використання державних робіт в Балаклії контролюватимуть представники громадськості. Мова йде про будівлі, які постраждали через диверсію на військовому складі.

comments powered by HyperComments