На Харківщину прибудуть депутати з 31 країни Європи - Світлична/ Інфографіка

Понеділок, 26 червня 2017, 16:23
Це чіткий сигнал довіри до нас з боку міжнародних партнерів
На Харківщину прибудуть депутати з 31 країни Європи - Світлична/ Інфографіка

Про це заявила губернаторка напередодні 27 червня, коли в нашому місті відбудеться засідання Моніторингового комітету Конгресу регіональних влад Ради Європи, - повідомляє «Справжня Варта»

"Це чіткий сигнал довіри до нас з боку міжнародних партнерів», - наголосила голова ХОДА Юлія Світлична.

За її інформацією, на засідання в Харків прибудуть делегати з 31 країни Європи.

«Зберуться майже 100 учасників та гостей, з яких 63 представляють регіональну владу європейських країн та є членами Моніторингового комітету Конгресу РЄ», - зазначила керівник області.

Так, серед гостей Харківщини будуть представники всіх чотирьох європейських країн, що входять до складу G7: Німеччини, Великої Британії, Франції та Італії. А також депутати з Нідерландів, Швейцарії, Бельгії, Португалії, Швеції, Норвегії, Фінляндії, Данії, Польщі, Угорщини, Чехії, Словаччини, Туреччини, Азербайджану, Вірменії, Грузії, Латвії, Литви, Естонії, Ірландії, Сербії, Боснії та Герцеговини, Молдови, Мальти, Греції, Болгарії та, звичайно ж, України.

«У порядку денному засідання - обговорення питань економічної та гуманітарної співпраці європейської спільноти, ролі місцевих органів влади у розвитку країни, критеріїв ефективності роботи місцевих депутатів, а також питання безпеки, міграції та реалізації соціальних програм», - повідомила Юлія Світлична.

Як раніше писала «Справжня Варта»,Харківщина готова гідно зустріти європейських депутатів.

27 червня вперше в історії України в Харківській області пройде засідання Моніторингового комітету Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи.

Іноземні делегати (більше ста учасників) почали прибувати в Харків з 24 червня, а безпосередньо засідання Моніторингового комітету Конгресу регіональних влад Ради Європи відбудеться 27 червня. Уже відомо, що делегати після завершення засідання залишаться в Харкові та візьмуть участь у святкуванні Дня Конституції України.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments