Харків – це Європа, Харків – це безпека - Світлична

Вівторок, 27 червня 2017, 09:21
Засідання Моніторингового комітету Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи саме у Харкові - свідчення посилення європейської ідеї на всьому континенті
Харків – це Європа, Харків – це безпека - Світлична

Таку думку висловила голова ХОДА у привітальному слові до учасників засідання Моніторингового комітету Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи, що проходить 27 червня в Харкові, - повідомляє «Справжня Варта»

Керівник області наголосила, що мешканці Харківщини знають ціну миру й демонструють готовність захищати європейські цінності.

«Тут навчається молодь зі всієї України. Тут укріплюються основи нової, відкритої української економіки, яку розвиваємо разом з міжнародними партнерами. Саме тому, маючи стратегічне значення для держави, Харківський регіон користується особливою увагою і підтримкою Президента України на шляху реформ», - зазначила голова ХОДА.

Як раніше писала «Справжня Варта», Привітальний лист від Президента України Петра Порошенко було оголошено під час урочистого відкриття засідання Моніторингового комітету Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи.

Як відзначив Президент, "Харківська область – частина української Слобожанщини – має багате історичне минуле. Досить символічно, що засідання відбувається саме в цьому регіоні. Сьогодні Харківщина займає провідні позиції за динамікою економічного розвитку, інвестиційною привабливістю, провадженням інновацій, передових практик та кращих надбань місцевого самоврядування", - повідомляє «Справжня Варта».

27 червня, коли в нашому місті проходить засідання Моніторингового комітету Конгресу регіональних влад Ради Європи.

"Це чіткий сигнал довіри до нас з боку міжнародних партнерів», - наголосила голова ХОДА Юлія Світлична.

За її інформацією, на засідання в Харків прибудуть делегати з 31 країни Європи.

«Зберуться майже 100 учасників та гостей, з яких 63 представляють регіональну владу європейських країн та є членами Моніторингового комітету Конгресу РЄ», - зазначила керівник області.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments