Триває активна підготовка «кожедубівців» до святкування Дня Незалежності

Субота, 1 липня 2017, 18:05
Військовослужбовці зведеного парадного підрозділу готуються до участі у заходах на честь Дня незалежності України, які пройдуть в Києві.
Триває активна підготовка «кожедубівців» до святкування Дня Незалежності

Підготовка проходить на стройовому плацу ХНУПС ім. Івана Кожедуба, передає ХОДА. За словами Андрія Алімпієва, начальника університету, цього року представляти «кожедубівців» на параді в Києві будуть 150 офіцерів і курсантів інженерно-авіаційного факультету університету. Вони протягом червня відшліфували стройовий вишкіл. А наступного тижня, вже на Київщині, вони будуть готуватися до урочистої ходи. І, як зазначає командування вишу, до урочистостей  кожен військовий отримає однострій нового зразку, пошитий за індивідуальними мірками.

Як повідомляла «Справжня варта», планове завдання по весняному призову було виконано на 101%. Про це заявив Юрій Калгушкін, військовий комісар Харківського військового комісаріату. За його словами, призов відбувся якісно. Зокрема, Харківщина не тільки виконала своє планове завдання, а й допомогла у цьому іншим областям. 980 призовників вже були доправлені до своїх військових частин, де вони  і склали присягу.

comments powered by HyperComments