Йованович і Світлична відзначили День незалежності США/ Фото

Вівторок, 4 липня 2017, 07:03
Святкування пройшло досить креативно
Йованович і Світлична відзначили День незалежності США/ Фото

Про це повідомив радник голови ХОДА Юлії Світличної Юрій Чевордов у своєму фейсбуці, - передає «Справжня Варта»

"Церемонія на честь святкування Дня незалежності США - відбулася сьогодні у Посольстві США в Україні і пройшла дуже креативно, судячи з цього фото", - написав Чевордов.

Як раніше писала «Справжня Варта», співорганізатором Першого Міжнародного саміту GCS - 2017 у Києві став Офіс Харківщини у Вашингтоні.

На саміті посол США в Україні Марі Йованович підкреслила, що кібератаки на енергетичну систему України у 2015 році були першими в світі.

«Українські фахівці винесли з цього урок, і в грудні 2016 року українська енергосистема вже витримала і успішно відбила кібератаку. Як ми знаємо, подібним нападам піддалися і Міноборони, Міністерство транспорту. США висловлюють вдячність українським експертам за можливість обміну інформацією з кіберзагрози, що допомогла Америці захистись від аналогічних атак, спрямованих проти державних і урядових установ», – зазначила посол США.

День незалежності США — державне свято Сполучених Штатів Америки, яке відзначається щороку 4 липня (часто так і називається: «Четверте липня») і є федеральним вихідним днем. Свято встановлено на честь Декларації незалежності США від Об'єднаного Королівства Великої Британії, яка була підписана 4 липня 1776 року.

Марі Йованович (Marie Louise Yovanovitch, нар.11 листопада 1958, Канада) — кар'єрний дипломат США. Головний заступник помічника держсекретаря у Бюро з європейських та азійських справ. Обіймала посаду посла США у Вірменії (2008—2011) та Киргизстані (2005—2008). Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні (з 2016).

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments