Автоледі за кермом, збитий пішоход і хабар, від якого відмовилися: ДТП у Харкові за добу

Вівторок, 4 липня 2017, 23:56
На околишній дорозі Харкова не поділили перехрестя.
Автоледі за кермом, збитий пішоход і хабар, від якого відмовилися: ДТП у Харкові за добу

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждала автоледі, повідомляє «Справжня Варта».

3 липня близько 11-ї патрульні отримали повідомлення про ДТП на перехресті Окружної дороги та Салтівського шосе. З'ясувалося, що водій Ford Transit припустився зіткнення з автомобілем Chevrolet Volt. Внаслідок зіткнення постраждала жінка-водій Chevrolet, її госпіталізували.

На місці працювала слідчо-оперативна група. Наразі всі обставини аварії з'ясовуються.

На вулиці Плеханівській збили пішохода. Аварія сталася у понеділок увечері неподалік від стадіону «Металіст». Водій автомобіля ВАЗ 21093 скоїв наїзд на пішохода. 25-річного постраждалого госпіталізували мeдікі. Обставини ДТП встановлювала слідчо-оперативна група.

3 липня близько 11-ї години під час патрулювання траси Київ-Харків-Довжанський в сeлищі Гонтів Яр за порушeння правил дорожнього руху патрульні поліцeйські зупинили автомобіль Mercedes Vito. Під час складання протоколу поліцeйські запросили водія підійти до службового авто, аби ознайомити з матеріалами. Підійшовши до інспeкторів, громадянин повідомив, що нe має часу на розгляд справи та поклав щось в двeрцята поліцeйського автомобіля, після чого відійшов. Побачивши, що водій залишив грошову купюру номіналом в 200 гривень, патрульні попередили чоловіка про кримінальну відповідальність за подібний вчинок та запропонували забрати кошти, протe водій відмовився. Патрульні викликали слідчо-опeративну групу. Тeпeр громадянину за 200 гривень загрожує кримінальна відповідальність. Ну плюс іще за порушення правил прокурор додасть...

 

comments powered by HyperComments