Світлична ознайомилася з ходом будівництва салтівського ЦНАП

Середа, 5 липня 2017, 14:17
Новий центр адмінпослуг на 320 робочих місць планують відкрити для всіх харків'ян і навіть приїжджих з інших областей, а не тільки для мешканців міста чи цього району
Світлична ознайомилася з ходом будівництва салтівського ЦНАП

Про це заявила голова ХОДА під час огляду робот на пр. Тракторобудівників, 144, - повідомляє «Справжня Варта»

"Це буде найпотужніший і комплексний центр, який надаватиме найбільшу кількість адміністративних і соціальних послуг - близько 450. Їх зможуть отримувати всі жителі міста Харків та Харківської області - незалежно від місця реєстрації. Плануємо також розширити надання послуг за територію Харківської області - центр надаватиме послуги мешканцям суміжних областей за принципом екстериторіальності", - відзначила губернаторка.

Як повідомили у ХОДА, Регіональний центр надання адміністративних та соціальних послуг зможе обслуговувати до 2000 громадян на день. Працювати з відвідувачами будуть у приміщенні на першому поверсі будівлі, яке організовують за принципом «open space» - вільного простору без кабінетної системи. Усередині будівлю оснастять усім необхідним для людей з обмеженими можливостями.

У «бек-офісі» працюватимуть представники Пенсійного фонду, відділу державної реєстрації актів цивільного стану Харківського міського управління юстиції, представники Управління праці та соціального захисту населення, представники міграційної служби, Управління реєстру територіальної громади Департаменту реєстрації Харківської міськради. Також в центрі перебуватимуть представники Управління реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців Департаменту реєстрації Харківської міськради, представники Управління праці та соціального захисту населення.

Передбачається також створення єдиного call-центру та «Інформаційно-консультаційного вікна для іноземців». Основними завданнями останнього стане спрощення отримання документів для інвесторів у сфері створення і ведення бізнесу, реєстрація місця проживання і отримання інших послуг.

Як раніше писала «Справжня Варта», Світлична взяла участь у масштабному святкуванні дня Івана Купали.

"Сьогодні ми разом святкуємо «Містерії Купали» й зустрічаємо гостей з Харкова та багатьох районів області. Я бажаю кожному з вас у цей святковий день очиститися від усіх негараздів, щоб разом з купальським вогнищем нас запалювали тільки гарні емоції. Зичу любові, злагоди й щастя родинам, миру й благополуччя - нашій рідній Україні. Приєднуйтесь до культурних ідей і заходів!», - сказала голова ХОДА Юлія Світлична.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments