Дві вантажівки наздогнали жінок, мотоцикл покалічив невідомого пішого: ДТП у Харкові за добу / ФОТО

Четвер, 6 липня 2017, 00:39
Майже однакові дорожньо-транспортні пригоди трапилися у середу в Харкові.
Дві вантажівки наздогнали жінок, мотоцикл покалічив невідомого пішого: ДТП у Харкові за добу / ФОТО

Навіть причини ДТП однакові, повідомляє «Справжня Варта».

Перша пригода сталася на Олексіївці о 7:40 (симптоматичний час – якщо згадати старовинний єврейський хіт про паровоз). На вулиці Ахсарова біля будинку №19 водій автомобіля Renault Kengoo «злажав» зі швидкістю і відстанню, і невчасно «стормозив». В результаті наїхав на хлібовоку, яка рухалася попереду. «В результаті ДТП постраждала 74-річна жінка», – повідомили в патрульній поліції Харкова. За яких обставин вона там узялася, протокол умовчує. Але, як то кажуть, Cherchez la femme – шукайте жінку.

Знайшли. За 50 хвилин на Салтівському шосе. Висловлюючись кондовою мовою протоколу, «водій автомобіля ГАЗ-3307-12 не обрав безпечної швидкості руху, не дотримався безпечного інтервалу та зіткнувся з автомобілем Great Wall, який рухався попереду. Внаслідок ДТП постраждала жінка-водій другого авто. Її госпіталізували».

Кількома годинами раніше на тому ж таки Салтівському шосе 42-річний водій мотоциклу CPI SM 250 скоїв наїзд на пішохода. Та так скоїв, що особа постраждалого встановлюється слідчими органами. Наразі невідомий потерпілий знаходиться у лікарні. І що з ним робити, і чи робити щось, ескулапи чекають до з'ясування особи.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments