Смерть на цвинтарі, загибель на току і травма на Молочній: поліція веде розслідування

Четвер, 6 липня 2017, 23:58
Daewoo Lanos збив жінку, поки вона виходила з трамваю.
Смерть на цвинтарі, загибель на току і травма на Молочній: поліція веде розслідування

Подія трапилася у середу о 8 годині вечора на вулиці Молочній у Харькові, повідомляє «Справжня Варта».   

Жінка виходила з трамвая 27-го маршруту на зупинці «Вулиця Плеханівська», коли на неї наїхав Daewoo Lanos.

Всі деталі ДТП з'ясовуються. Постраждалу доправили до медзакладу з пПопереднім діагнозом: перелом ребер.

Гірші повідомлення надійшли з районів Харківської області. Один необережний рух забрав життя 69-річної пенсіонерки з Нової Водолаги. Жінка напідпитку прийшла на кладовище відвідати могилу, не втрималася на ногах і впала животом на вістрі металевої огорожі. Через проникаючої травми черевної порожнини вона померла на місці.

У селі Іллічівка Барвінківського району під час роботи на елеваторі загинула співробітниця. Повідомлення про подію надійшло ввечері 5 липня. Під час збору зерна 25-річний водій автомобіля ГАЗ, рухаючись на автомобілі заднім ходом, вдарив бортом 51-річну місцеву жительку, яка працювала на той момент на току. Від отриманих травм жінка померла на місці. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 271 (порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання до 7 років позбавлення волі. Обставини події з'ясовуються.

Тим часом, на ХТЗ з вікна 7 поверху поліклініки вистрибнув пацієнт. 31-річний чоловік розбився, ударившись головою об асфальт.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments