По дорозі з Харкова на Крим на смерть збито чоловіка

П'ятниця, 7 липня 2017, 16:41
Поки не відомо, хто він такий і хто його збив
По дорозі з Харкова на Крим на смерть збито чоловіка

Зараз поліція намагається встановити особу загиблого, водія, який втік з місця злочину і свідків пригоди, - повідомляє «Справжня Варта»

Подія сталася сьогодні близько 01:30 в Основ'янському районі Харкова на 13 км автодороги «Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта». Невстановлений автомобіль, який залишив місце ДТП, скоїв наїзд на пішохода. Від отриманих травм чоловік помер.

Потерпілому на вигляд 50 років, зріст 165-170 см, середньої статури, волосся коротке, сиве. Був одягнутий у футболку білого кольору, шорти, чорні сланці.

Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі слідчим вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють усі обставини скоєння ДТП та розшукують особу, причетну до скоєння злочину.

Свідків та очевидців пригоди просимо звертатися за телефонами 102, 707-35-00 чи іншим зручним способом.

Як раніше писала «Справжня Варта», на Основі на смерть збито пішохода напідпитку.

Загиблому 50 років, потяг переїхав його на залізничній станції «Основа» на переході.

Подія сталася 28 червня зранку. Постраждалого було доставлено до відділення реанімації Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. В лікарні чоловік помер.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments