Якщо ми дамо жінкам додаткові можливості реалізуватися, ми відчуємо позитивні зміни - Марина Порошенко

Субота, 8 липня 2017, 09:01
Жінки у владі забезпечать мирне вирішення проблемних питань
Якщо ми дамо жінкам додаткові можливості реалізуватися, ми відчуємо позитивні зміни - Марина Порошенко

Таку думку висловила Перша леді України, коментуя проведення І Міжнародного гендерного форуму на Харківщині, - повідомляє «Справжня Варта»

«Чотири роки тому українці вийшли на Майдан, щоб відстоювати свої права та європейські стандарти. І відтоді влада взяла на себе зобов’язання втілити ці прагнення людей. Сьогодні ми підійшли до вирішення питання гендерної рівності - актуального як для України, так і для Європи, - підкреслила дружина Президента Марина Порошенко. - Впевнена, якщо ми дамо жінкам додаткові можливості реалізуватися, ми відчуємо позитивні зміни. Жінка націлена на мирне вирішення питань. Вона виховує дітей, тому дбатиме про майбутнє, про інтереси громади».

Як раніше писала «Справжня Варта», ключовими темами для обговорення на форумі обрано сучасні тенденції гендерної проблематики в Україні та Європі, гендерне питання в період збройних конфліктів, участь жінок та чоловіків у прийнятті управлінських та громадських рішень.

За словами Марини Порошенко, "питання гендерної рівності – це не просто модний європейський тренд, а й інструмент фінансового процвітання та один з невіддільних чинників побудови безпечного і толерантного суспільства».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments