На новому велотреку в Харкові стартував Чемпіонат України з велосипедного спорту / Фоторепортаж

Субота, 8 липня 2017, 18:11
8 липня в Харкові урочисто відкрили оновлений велотрек «Динамо».
На новому велотреку в Харкові стартував Чемпіонат України з велосипедного спорту / Фоторепортаж

Про це повідомив Начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Анатолій Дмітрієв на своїй сторінці у Фейсбуці. 

"Йому вже майже 60 років. На його доріжках змагалися чемпіони країни та чемпіони світу. Ми пам’ятаємо наших переможців, неодноразових призерів чемпіонатів світу, харківських велогонщиків Аллу Багіянц, Сергія Кравцова, Ірину Кириченко, Ольгу Панаріну, Сергія Рубана, Сергія Змієвського", - написав він.

Останнім часом була зроблена величезна робота для відновлення велотреку, задіяні висококласні фахівці, залучені матеріальні ресурси.

"Впевнений, що підготовка спортсменів сягне нового рівня, ми отримаємо нові спортивні рекорди. І на Олімпійських іграх у Токіо у 2020 році ми привітаємо з перемогою наших динамівців Андрія Винокурова і Олену Старікову, які є кандидатами в олімпійську збірну", - пише Дмітрієв.

8 липня на реконструйованому велотреку стартував Чемпіонат України з велосипедного спорту серед юнаків та дівчат. Серед учасників -  команди з Харківщини, Львівщини, Житомирщини, Київщини, Хмельниччини.

comments powered by HyperComments