Рятувальниками було ліквідовано пожежу в двох будинках

Неділя, 9 липня 2017, 16:14
5 червня Красноградському районі було ліквідовано загоряння у двох приватних будинках.
Рятувальниками було ліквідовано пожежу в двох будинках

Рятувальники 43-ї Державної пожежно-рятувальної частини майже одночасно ліквідували дві пожежі, які виникли у покинутих приватних будинках. Спочатку на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу. Палав дерев’яний будинок, в якому на той момент ніхто не проживав, а також господарчі надвірні забудови

Загальна площа загоряння складала 80 м2. Рятувальники змогли не допустити того, що вогонь розповсюдився на інші будівлі. О 01:57 пожежа була локалізована. Згодом рятувальники заради ліквідації осередків вогню розбирали та обливали зруйновані обгорілі конструкції. Остаточно пожежа була ліквідована. Під час цих робіт була задіяна 1 одиниця техніки та 5 чоловік особового складу ДСНС.

Інше відділення гасило пожежу в селі Калинівка. Площа загоряння складала тоді 50 м2. Коли на місце прибули рятувальники, дерев’яний будинок вже був охоплений полум’ям. Пожежу вдалося локалізувати о 03:00, а ліквідувати – о 04:36. Від вогню сусідні будівлі не постраждали. Згідно попереднім даним, в обох випадках причиною виникнення пожеж стало занесення відкритого джерела вогню ззовні.

Як повідомляла «Справжня варта», нещодавно стався вибух газового балону в приватному секторі. Пожежа сталася в селищі Кочеток. На щастя, господарка змогла вчасно вибігти. Від вибуху та пожежі руйнувань зазнали приміщення літньої кухні і дах будинку.

 

comments powered by HyperComments