Ми ведемо діалог з великими міжнародними компаніями, які хочуть розширити своє виробництво безпосередньо на Харківщині - Світлична

Понеділок, 10 липня 2017, 09:48
Це партнери з Америки, Європи, Азії
Ми ведемо діалог з великими міжнародними компаніями, які хочуть розширити своє виробництво безпосередньо на Харківщині - Світлична

Але головним інвестором залишається Європа. Сьогодні близько трьох чвертей усіх іноземних інвестицій приходить з європейських країн, - вважає голова ХОДА Юлія Світлична, - повідомляє «Справжня Варта»

"На Харківщині понад 600 промислових підприємств. Після початку російської агресії область втратила значну частину ринку збуту, тому ми сконцентрувалися на диверсифікації і на пошуку нових партнерів. Було нелегко, але це нам вдалося", - відзначила губернаторка у коментарі виданню "Деловая столица".

Як раніше писала «Справжня Варта», Харківщина змогла вдесятеро збільшити приплив іноземних інвестицій.

Світлична окреслила про соціально-економічну ситуацію в області та розповіла про роботу, яка була пророблена в регіоні задля привернення інвестицій. За її словами, за рік приплив іноземних інвестицій до Харківщини зріс вдесятеро. Крім того, Юлія Світлична розповідала про про міжнародну інфраструктуру області. Наприклад, про роботу харківських офісів у Вашингтоні та Китаї. Юлія Світлична також повідомила Віце-прем'єр-міністру з питань євроінтеграції України про рішення, щойно прийняте Моніторинговим комітетом Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments