На дорозі Харків - Богодухів - Охтирка тривають ремонтні роботи

Четвер, 13 липня 2017, 16:02
Про це розповіли в Службі автомобільних доріг Харківської області.
На дорозі Харків - Богодухів - Охтирка тривають ремонтні роботи

Як зазначив перший заступник начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області Сергій Пляка, дорога Харків-Охтирка є пріоритетним напрямком для ремонту в цьому році, повідомляє Справжня Варта

«Щодо цієї дороги було багато звернень від громадян, вона дійсно потребує ремонту. Тому глава області Юлія Світлична поставила задачу розпочати реконструкцію дороги серед першочергових об'єктів», - підкреслив Сергій Пляка.

На даний момент на трасі вже ліквідовано 8,5 тисячі квадратних метрів ямковості. Проводиться підготовка до капітального відновлення найбільш зруйнованих ділянок дороги - ця фаза ремонтних робіт розпочнеться вже в серпні.

На реконструкцію 15 км дороги Харків - Богодухів - Охтирка в цьому році з різних джерел виділено 100 млн грн.

«Це в два рази більше коштів, ніж ми використали на ремонт дороги в минулому році, - зазначив начальник відділу будівництва Служби автодоріг в Харківській області Анатолій Демченко. - У першу чергу буде відремонтовано під’їзд до шляхопроводу в районі села Губарівка - 6 км. Також будуть відновлені ділянки траси в районі населених пунктів Дворічний Кут, Солоницівка, Максимівка та 1,5 км на кордоні Харківської та Сумської областей».

На цих ділянках замінять основу дороги і покладуть два шари асфальтобетону.

Фахівцями Служби автомобільних доріг розроблений проект ремонту дороги Харків - Богодухів - Охтирка, який передбачає повне відновлення траси в межах Харківської області протягом 2-3 років.

Нагадаємо, з 3 травня на дорозі Харків-Охтирка в Богодухівському районі тривають роботи з відновлення шляхопроводу через залізницю біля села Губарівка. Зараз там влаштовується фундамент під нові палі. Термін введення в експлуатацію об'єкта - листопад 2017 року.

Більше новин читайте на сайті  Справжня Варта.

comments powered by HyperComments