Парк Горького запрошує харків'ян на масштабну водну битву

Середа, 19 липня 2017, 07:22
Свято «Екватор літа» відбудеться в суботу, 22 липня, в Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького.
Парк Горького запрошує харків'ян на масштабну водну битву

Захід мав відбутися минулої суботи, але через негоду був перенесений на тиждень.

Нагадаємо, що девіз свята - «Ніхто не піде сухим!», тому впродовж дня у парку проходитимуть конкурси та розваги, пов'язані з обливанням водою.

Так, о 13:00 по центральній алеї почне їздити поливальна машина, яка обливатиме всіх, хто попадеться на шляху. Автомобіль проїде до головної сцени і кружлятиме там, поки не закінчиться вода. Ця процедура повторюватиметься кожні дві години.

Крім того, водні битви в стилі «вестерн» розпочнуться о 13:00 в «Лігві Біллі Кіда». Там розмістять резервуари з водою і лотки з водними пістолетами, помпами. Бажаючі зможуть потренуватися у влучності, збиваючи кеглі з водних насосів.

Також у парку відбудеться масштабна водна битва (початок - о 18:00). Всі учасники свята розділяться на команди хлопчиків і дівчаток, які обливатимуть один одного. Для цього на головній площі розставлять резервуари з водою і ввімкнуть поливальні шланги. Свій внесок зроблять і аніматори: вони обливатимуть всіх з відер, тазків, водних насосів, бризгалок.

Впродовж дня на головній площі пройдуть змагання з аква-дартсу, перегони корабликів і дуелі на водних насосах, також бажаючі зможуть зіграти в водний волейбол, у водні городки, взяти участь у крижаній естафеті. Переможці отримають призи.

О 15:00 розпочнеться виступ танцювальних колективів і музичних груп, а о 20:00 - пінна дискотека.

comments powered by HyperComments