Харківська Солідарність: давайте частіше дарувати дітям солодощі та радість / Фото

Четвер, 20 липня 2017, 18:08
Допоки ще молоде, але цікаве свято – Міжнародний День Торта – відзначили на Красноградщині. Депутати від БПП «Солідарність» започаткували нову традицію кожного року в цей день відвідувати дітей і дарувати їм різні солодощі.
Харківська Солідарність: давайте частіше дарувати дітям солодощі та радість / Фото

Так, 20 липня депутат Красноградської районної ради від БПП «Солідарність» Василь Садлівський та депутат Красноградської міської ради від БПП «Солідарність» Володимир Непомящий разом з головою Красноградської районної організації партії БПП «Солідарність» Олександрою Темченко провели в Красноградському реабілітаційному центрі, привітали дітей з Днем Торту, подарували їм іграшки, солодкі подарунки і великий смачний торт, який було виготовлено за особливим рецептом спеціально для дітей в цей прекрасний день.

Депутати побажали дітям мирного неба, щасливої долі, радості та всього найкращого , а головне, щоб кожна дитина жила в щасливій дружній родині.

Олександра Темченко звернулась до дітей: «Це свято присвячене дружбі і миру між людьми, країнами, народами. Воно проходить під девізом «Я прийду до тебе з тортом», що логічно – чим іншим якщо не тортом з чаєм святкувати мир та дружбу?»

Діти з реабілітаційонного центру були дуже задоволені і вдячні депутатам від Красноградської районної організації партії БПП «Солідарність» за смачний торт, приємні солодкі подарунки та привітання зі святом.

«То ж давайте частіше дарувати дітям радість! Вони наше майбутнє!»-наголосив Василь Садлівський.

comments powered by HyperComments