Завтра на Московському проспекті можуть виникнути пробки

П'ятниця, 21 липня 2017, 13:31
У Харкові триває реконструкція Московського проспекту.
Завтра на Московському проспекті можуть виникнути пробки

Як повідомляє прес-служба міськради, ремонтні роботи триватимуть з дев'ятої години ранку до дев'ятої години вечора у суботу, 22 липня, передає Справжня Варта.

Для проїзду буде закрита ділянка проспекту від вул.Харківська Дивізій до пр.Петра Григоренко. На цей період двосторонній рух буде організовано по смузі зустрічного напрямку.

Крім того, з 9:00 до 21:00 на пр. Московському буде заборонений рух тролейбусів у бік вул. Харківських Дивізій.

У зв'язку з цим, тролейбус №13 курсуватиме так: ст. м. «Захисників України» - вул. Броненосця «Потьомкін» - пр. Московський - пр. Льва Ландау - пр. Героїв Сталінграда - вул. Харківських Дивізій - парк «Зустріч» - вул. Харківських Дивізій - пр. Московський - вул. Броненосця «Потьомкін» - ст. м. «Захисників України».

Нагадаємо,  триває реконструкція Московського проспекту.  Роботи йдуть на двох ділянках - від пр. Льва Ландау до пр. Петра Григоренка і від пр. Петра Григоренка до вул. Харківських Дивізій. Одночасно з реконстуркціей Московського проспекту фахівці КП «Підземне місто» ремонтують виходи зі станцій метро «Палац спорту» та «Армійська».

Реконструкцію Московського проспекту в Харкові почали два роки тому. Вже відремонтовано ділянки від пров. Корсиківського до пров. Електромеханічного та від пров. Електромеханічного до вул. Енергетичної. Згодом найдовшу міську магістраль (понад 18 км) планується реконструювати й далі, до окружної дороги.

Також нагадаємо, що рух транспорту по вул. Олексіївській, на ділянці від вул. Лялі Убийвовк до вул. Целіноградської, з 18 липня по 22 серпня буде обмежено. Це пов'язано з влаштуванням системи каналізації житлового будинку за адресою: вул. Олексіївська, 33. Рух транспорту на вказаній ділянці здійснюватиметься вільною від виконання робіт смугою.

Більше новин читайте на сайті Справжня Варта.

comments powered by HyperComments